Toeristisch verblijf op het Internaat

Gedurende de grote schoolvakantie biedt het internaat de mogelijkheid tot voordelige overnachting aan. Dit is ieder jaar in de periode van half augustus t/m eind september. Het is een ideale mogelijkheid voor hen die voordelig kennis willen maken met het echte Suriname en de lokale bevolking. Met Uw verblijf levert U tevens een directe bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugd uit het binnenland daar de opbrengsten rechtstreeks aan het internaat ten goede komen.

Ligging

Het internaat ligt op een eigen, goed onderhouden en rustig terrein, aan de rand van het stadscentrum van Paramaribo. Het is slechts enkele minuten lopen naar het altijd levendige centrum.

Faciliteiten

Het internaat beschikt over diverse faciliteiten, zoals sportvelden voor voetbal en basketbal, recreatie ruimte met gezelschapspelen en TV, een kleine bar, bibliotheek en een uitgebreid computernetwerk met 24 uur internetverbinding.

Overige mogelijkheden

Transfer van en naar de luchthaven kan door ons worden georganiseerd alsmede een kennismaking bezoek aan het centrum. Verder kunnen wij U van advies dienen m.b.t. tours naar het binnenland en in overleg bestaan er mogelijkheden om tours uit te voeren naar bijzondere bestemmingen in het binnenland zoals Indianendorpen en goudvelden. De lokale medewerkers van het internaat zijn altijd bereid om U over diverse onderwerpen te adviseren zoals verbindingen, eetgelegenheden en uitgaansmogelijkheden enz.

Accommodatie

De accommodatie bestaat uit 2 slaapzalen met bijbehorende toiletten en douches. Er zijn afsluitbare kastjes beschikbaar. Op verzoek wordt ontbijt en/of warme maaltijd geserveerd tegen de dagprijs. Medewerkers van het internaat zijn dag en nacht aanwezig.

Contact

Voor meer informatie kunt U contact met ons opnemen via e-mail : info@christoforusinternaat.com